Suport për blerje !
Ofertë!

9676606-03 – Motokose me benzine 531RS / 33.6 cm³, 1.2 Kw, 6.9 kg

Çmimi origjinal qe: 49,840 L.Çmimi i tanishëm është: 44,900 L.

-10%

Motokose me benzine 531RS / 33.6 cm³, 1.2 Kw, 6.9 kg

9676606-03 - Motokose me benzine 531RS / 33.6 cm³, 1.2 Kw, 6.9 kg 49,840 L Çmimi origjinal qe: 49,840 L.44,900 LÇmimi i tanishëm është: 44,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine 531RS / 33.6 cm³, 1.2 Kw, 6.9 kg