Suport për blerje !
Ofertë!

Kositëse Husqvarna me rrota për përdorim ne komplekse banimi – 9676288-02

Çmimi origjinal qe: 1,737,500 L.Çmimi i tanishëm është: 1,390,000 L.

-20%

Rider RC 320TSAWD me motor Briggs & Stratton

7220, 656.0 cm³,

kosh 300 lt dhe gjeresi prerje 103-112

Kositëse Husqvarna me rrota për përdorim ne komplekse banimi - 9676288-02 1,737,500 L Çmimi origjinal qe: 1,737,500 L.1,390,000 LÇmimi i tanishëm është: 1,390,000 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Kositëse Husqvarna me rrota për përdorim ne komplekse banimi – 9676288-02

Karburant : Benzine

Gjeresia e prerjes , min : 103 cm

Lartesia e prerjes min :25 mm

RC 320Ts AWD
Projektuar për pronarët e shtëpive, RC 320Ts AWD Rider ofron efikasitet të qëndrueshëm, shkathtësi dhe lehtësi në përdorim. Sistemi i tij unik i grumbullimit pa bllokim i ushqen prerjet direkt nga kuverta prerëse e montuar përpara në qesen 300 l. Ngjeshja automatike rrit kohën e funksionimit , kështu që ju mund të bëni më shumë. Timoni me fuqi të artikuluar lejon rrotullime të lehta të ngushta për manovrim të lartë. Drejtimi me të gjitha rrotat nënkupton fuqi dhe tërheqje superiore në të gjitha kushtet. Servisimi dhe pastrimi i kuvertës së prerjes është pa mjete, falë pozicionit unik të shërbimit 90°. Mbulimi i zonave te medha dhe kapaciteti i madh grumbullues e bëjnë këtë një investim vërtet të vlefshëm për kopshte më të mëdha.