Suport për blerje !
Ofertë!

9673294-01 – Krasitese me benxine 525P4S / 25.4 cm³, 1 Kw, 240 cm

Çmimi origjinal qe: 87,380 L.Çmimi i tanishëm është: 69,900 L.

-20%

Krasitese me benxine 525P4S / 25.4 cm³, 1 Kw, 240 cm

9673294-01 - Krasitese me benxine 525P4S / 25.4 cm³, 1 Kw, 240 cm 87,380 L Çmimi origjinal qe: 87,380 L.69,900 LÇmimi i tanishëm është: 69,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Krasitese me benxine 525P4S / 25.4 cm³, 1 Kw, 240 cm