Suport për blerje !
Ofertë!

9669972-12 – Motosharre krasitese T435 / 35.2 cm³, 1.5 Kw, 30 cm

Çmimi origjinal qe: 48,280 L.Çmimi i tanishëm është: 39,900 L.

-17%

Motosharre krasitese T435 / 35.2 cm³, 1.5 Kw, 30 cm

Vendmbajtëse
9669972-12 - Motosharre krasitese T435 / 35.2 cm³, 1.5 Kw, 30 cm 48,280 L Çmimi origjinal qe: 48,280 L.39,900 LÇmimi i tanishëm është: 39,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre krasitese T435 / 35.2 cm³, 1.5 Kw, 30 cm