Suport për blerje !
Ofertë!

9667768-01 – Motokose me benzine 525RX / 25.4 cm³ 0.9Kw

Çmimi origjinal qe: 78,470 L.Çmimi i tanishëm është: 59,900 L.

-24%

Motokose me benzine 525RX / 25.4 cm³ 0.9Kw

9667768-01 - Motokose me benzine 525RX / 25.4 cm³ 0.9Kw 78,470 L Çmimi origjinal qe: 78,470 L.59,900 LÇmimi i tanishëm është: 59,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motokose me benzine

525RX

25.4 cm³

0.9Kw