Suport për blerje !
Ofertë!

9667331-18 – Motosharre Husqvarna 572XP / 70.6 cm³, 4.3 Kw 45cm 3/8” 1.3mm

Çmimi origjinal qe: 126,870 L.Çmimi i tanishëm është: 99,900 L.

-21%

Motosharre 572XP / 70.6 cm³, 4.3 Kw 45cm 3/8” 1.3mm

9667331-18 - Motosharre Husqvarna 572XP / 70.6 cm³, 4.3 Kw 45cm 3/8'' 1.3mm 126,870 L Çmimi origjinal qe: 126,870 L.99,900 LÇmimi i tanishëm është: 99,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 572XP / 70.6 cm³, 4.3 Kw 45cm 3/8” 1.3mm