Suport për blerje !
Ofertë!

9664283-18 – Motosharre 365 X-Torq / 70.7 cm³, 3.6Kw, 45 cm, 3/8” 1.5 mm

Çmimi origjinal qe: 87,890 L.Çmimi i tanishëm është: 79,900 L.

-9%

Motosharre 365 X-Torq / 70.7 cm³, 3.6Kw, 45 cm, 3/8” 1.5 mm

9664283-18 - Motosharre 365 X-Torq / 70.7 cm³, 3.6Kw, 45 cm, 3/8'' 1.5 mm 87,890 L Çmimi origjinal qe: 87,890 L.79,900 LÇmimi i tanishëm është: 79,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 365 X-Torq

/ 70.7 cm³,

3.6Kw,

45 cm,

3/8” 1.5 mm