Suport për blerje !
Ofertë!

9657029-18 – Motosharre 372XP /70 cm³, 3.9Kw, 45 cm, 3/8” 1.5 mm

Çmimi origjinal qe: 127,660 L.Çmimi i tanishëm është: 89,900 L.

-30%

Motosharre 372XP /70 cm³, 3.9Kw, 45 cm, 3/8” 1.5 mm

9657029-18 - Motosharre 372XP /70 cm³, 3.9Kw, 45 cm, 3/8'' 1.5 mm 127,660 L Çmimi origjinal qe: 127,660 L.89,900 LÇmimi i tanishëm është: 89,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 372XP
Motorr: 70 cm³
Fuqia : 3.9Kw
45 cm,
3/8” 1.5 mm

Përshkrim i produktit
Një sharrë e vërtetë profesionale e ndërtuar për aplikime shumë të vështira, duke përfshirë prerjen dhe prerjet e përgjithshme. Karvani dhe boshti i gungës janë tepër të rëndë dhe karburatori ka njomjen e dridhjeve në mënyrë që të përballojë shpejtësi të lartë dhe ngarkesa të larta. Kjo sharrë kombinon peshën e ulët, fuqinë e lartë dhe përshpejtimin e shpejtë me funksionimin fleksibël.