Suport për blerje !
Ofertë!

9650301-15 – Motosharre 455 / 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

Çmimi origjinal qe: 62,900 L.Çmimi i tanishëm është: 59,900 L.

-5%

Motosharre 455 / 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm

9650301-15 - Motosharre 455 / 55.5 cm³, 2.6 Kw, 38 cm, 0.325 1.3 mm 62,900 L Çmimi origjinal qe: 62,900 L.59,900 LÇmimi i tanishëm është: 59,900 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motosharre 455

55.5 cm³,

2.6 Kw,

38 cm,

0.325

1.3 mm