Suport për blerje !
Ofertë!

9605101-79 – Traktor me benzine TC 138 me motor B&S, 3125, 5.7 Kw, gjeresi prerje 97cm, koshi 220 Lt

Çmimi origjinal qe: 615,060 L.Çmimi i tanishëm është: 459,000 L.

-25%

Traktor me benzine TC 138 me motor B&S, 3125, 5.7 Kw, gjeresi prerje 97cm, koshi 220 Lt

9605101-79 - Traktor me benzine TC 138 me motor B&S, 3125, 5.7 Kw, gjeresi prerje 97cm, koshi 220 Lt 615,060 L Çmimi origjinal qe: 615,060 L.459,000 LÇmimi i tanishëm është: 459,000 L.
Brand:HUSQVARNA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Traktor me benzine TC 138 me motor B&S, 3125, 5.7 Kw, gjeresi prerje 97cm, koshi 220 Lt