Suport për blerje !
Ofertë!

9046-20 – Pompe per ujra te ndotur 1100 W, 25.000 Lt/min, 11 m

Çmimi origjinal qe: 25,180 L.Çmimi i tanishëm është: 16,900 L.

-33%

Pompe per ujra te ndotur 1100 W, 25.000 Lt/min, 11 m

9046-20 - Pompe per ujra te ndotur 1100 W, 25.000 Lt/min, 11 m 25,180 L Çmimi origjinal qe: 25,180 L.16,900 LÇmimi i tanishëm është: 16,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Pompe per ujra te ndotur 1100 W, 25.000 Lt/min, 11 m