Suport për blerje !
Ofertë!

8855-20 – Gershere Krasitese Hardhie A/S 18 mm

Çmimi origjinal qe: 2,330 L.Çmimi i tanishëm është: 2,100 L.

-10%

Gershere Krasitese Hardhie A/S 18 mm

8855-20 - Gershere Krasitese Hardhie A/S 18 mm 2,330 L Çmimi origjinal qe: 2,330 L.2,100 LÇmimi i tanishëm është: 2,100 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere Krasitese Hardhie A/S 18 mm