Suport për blerje !
Ofertë!

8798-20 – Gershere Krasitese alumini me kriket Comfort 25 mm

Çmimi origjinal qe: 9,390 L.Çmimi i tanishëm është: 6,300 L.

-33%

Gershere Krasitese alumini me kriket Comfort 25 mm

8798-20 - Gershere Krasitese alumini me kriket Comfort 25 mm 9,390 L Çmimi origjinal qe: 9,390 L.6,300 LÇmimi i tanishëm është: 6,300 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gershere Krasitese alumini me kriket Comfort 25 mm