Suport për blerje !
Ofertë!

8205-29 – Vadites i fshehur T380 / 380 m²

Çmimi origjinal qe: 6,420 L.Çmimi i tanishëm është: 4,900 L.

-24%

Vadites i fshehur T380 / 380 m²

8205-29 - Vadites i fshehur T380 / 380 m² 6,420 L Çmimi origjinal qe: 6,420 L.4,900 LÇmimi i tanishëm është: 4,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vadites i fshehur T380 / 380 m²