Suport për blerje !
Ofertë!

77042.16650.59 – Tub Uji FLORA 1/2″ 50 m

Çmimi origjinal qe: 6,250 L.Çmimi i tanishëm është: 5,900 L.

-6%

Tub Uji FLORA 1/2″ 50 m

77042.16650.59 - Tub Uji FLORA 1/2" 50 m 6,250 L Çmimi origjinal qe: 6,250 L.5,900 LÇmimi i tanishëm është: 5,900 L.
Brand:FITT

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tub Uji FLORA 1/2″ 50 m