Suport për blerje !
Ofertë!

75810500 – Koke kriketi ajri 3/4″ 50 mm e gjate

Çmimi origjinal qe: 8,520 L.Çmimi i tanishëm është: 6,500 L.

-24%

Koke kriketi ajri 3/4″ 50 mm e gjate

75810500 - Koke kriketi ajri 3/4" 50 mm e gjate 8,520 L Çmimi origjinal qe: 8,520 L.6,500 LÇmimi i tanishëm është: 6,500 L.
Brand:MATADOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Koke kriketi ajri 3/4″ 50 mm e gjate