Suport për blerje !
Ofertë!

000736 – Shkalle Profesionale Alumini CORDA 1X6

Çmimi origjinal qe: 7,500 L.Çmimi i tanishëm është: 5,990 L.

-20%

Shkalle Profesionale Alumini CORDA 1X6

000736 - Shkalle Profesionale Alumini CORDA 1X6 7,500 L Çmimi origjinal qe: 7,500 L.5,990 LÇmimi i tanishëm është: 5,990 L.
Brand:KRAUSE

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

000736-Shkalle Profesionale Alumini CORDA 1X6