Suport për blerje !
Ofertë!

7114256 – Motor 3-fazor pompe pusi 4″ / 3.0 Kw

Çmimi origjinal qe: 80,400 L.Çmimi i tanishëm është: 60,000 L.

-25%

Motor 3-fazor pompe pusi 4″ / 3.0 Kw

7114256 - Motor 3-fazor pompe pusi 4" / 3.0 Kw 80,400 L Çmimi origjinal qe: 80,400 L.60,000 LÇmimi i tanishëm është: 60,000 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motor 3-fazor pompe pusi 4″ / 3.0 Kw