Suport për blerje !
Ofertë!

7114241 – Motor 1 fazor pompe pusi 4″/ 0.55 Kw

Çmimi origjinal qe: 37,390 L.Çmimi i tanishëm është: 26,900 L.

-28%

Motor 1-fazor pompe pusi 4″/ 0.55 Kw

7114241 - Motor 1 fazor pompe pusi 4"/ 0.55 Kw 37,390 L Çmimi origjinal qe: 37,390 L.26,900 LÇmimi i tanishëm është: 26,900 L.
Brand:SPERONI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Motor nje fazor pompe pusi 4″/ 0.55 Kw