Suport për blerje !

691060 – Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 60cm

2,850 L

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 60cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
691060 - Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 60cm 2,850 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 60cm