Suport për blerje !

691040 – Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 40cm

2,500 L

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 40cm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
691040 - Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 40cm 2,500 L
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Alustar me flluske niveli te fiksuar dhe me skaje gjysem te bombarduara 40cm