Suport për blerje !
Ofertë!

690120EM – Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 120cm

Çmimi origjinal qe: 7,000 L.Çmimi i tanishëm është: 5,690 L.

-19%

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 120cm

690120EM - Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 120cm 7,000 L Çmimi origjinal qe: 7,000 L.5,690 LÇmimi i tanishëm është: 5,690 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues alumini Eurostar me 2 magnet fiksues 120cm