Suport për blerje !
Ofertë!

601074 – Zgjatues 2m me 5 priza dhe celes 3×1.5

Çmimi origjinal qe: 730 L.Çmimi i tanishëm është: 550 L.

-25%

Zgjatues 2m me 5 priza dhe celes 3×1.5

Vendmbajtëse
601074 - Zgjatues 2m me 5 priza dhe celes 3x1.5 730 L Çmimi origjinal qe: 730 L.550 LÇmimi i tanishëm është: 550 L.
Brand:BOYANG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zgjatues 2m me 5 priza dhe celes 3×1.5