Suport për blerje !

5940050 – Baladeze me 4 priza 50m 3×1.5mm portokalli me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44

6,500 L

Baladeze me 4 priza 50m 3×1.5mm portokalli me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44

Vendmbajtëse
5940050 - Baladeze me 4 priza 50m 3x1.5mm portokalli me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44 6,500 L
Brand:AY-KA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Baladeze me 4 priza 50m 3×1.5mm portokalli me mbrojtje termale dhe kapak izolimi nga lageshtia IP44