Suport për blerje !
Ofertë!

5210 – Komplet me pipo torx ajri 9 cope, 1/2 ’ , T20-60

Çmimi origjinal qe: 13,680 L.Çmimi i tanishëm është: 9,500 L.

-31%

Komplet me pipo torx ajri 9 cope, 1/2 ’ , T20-60

5210 - Komplet me pipo torx ajri 9 cope, 1/2 ’ , T20-60 13,680 L Çmimi origjinal qe: 13,680 L.9,500 LÇmimi i tanishëm është: 9,500 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet me pipo torx ajri 9 cope, 1/2 ’ , T20-60