Suport për blerje !

52075 – Injeksion Kimik Tekafix PE-1 300ml (12 cope)

690 L

52075 – Injeksion Kimik Tekafix PE-1 300ml (12 cope)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
52075 - Injeksion Kimik Tekafix PE-1 300ml (12 cope) 690 L
Brand:TEKAFIX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

52075 – Injeksion Kimik Tekafix PE-1 300ml (12 cope)