Suport për blerje !

51929 – Aspirator Inoxi 3780 EM, 4 NE 1 funksione 1600 W / 35 Lt

28,500 L

Aspirator Inoxi 3780 EM, 4 NE 1 funksione 1600 W / 35 Lt

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
51929 - Aspirator Inoxi 3780 EM, 4 NE 1 funksione 1600 W / 35 Lt 28,500 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator Inoxi 3780 EM, 4 NE 1 funksione 1600 W / 35 Lt