Suport për blerje !

51155 – Aspirator Inoxi 3560EM/ 1250 w 50 lit

26,900 L

Aspirator Inoxi 3560EM/ 1250 w 50 lit

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
51155 - Aspirator Inoxi 3560EM/ 1250 w 50 lit 26,900 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator Inoxi 3560EM/ 1250 w 50 lit