Suport për blerje !

51153 – Aspirator Inoxi 3360EM/ 1250 w 30 lit

17,500 L

Aspirator Inoxi 3360EM/ 1250 w 30 lit

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
51153 - Aspirator Inoxi 3360EM/ 1250 w 30 lit 17,500 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator Inoxi 3360EM/ 1250 w 30 lit