Suport për blerje !

51063 – Aspirator me dy motorra 4300E/ 2400 w 77 lit

49,000 L

Aspirator me dy motorra 4300E/ 2400 w 77 lit

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
51063 - Aspirator me dy motorra 4300E/ 2400 w 77 lit 49,000 L

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Aspirator me dy motorra 4300E/ 2400 w 77 lit