Suport për blerje !
Ofertë!

5034-20 – Korrese Bari Elektrike Power Max 1400 W ,34 cm

Çmimi origjinal qe: 21,290 L.Çmimi i tanishëm është: 19,900 L.

-7%

Korrese Bari Elektrike Power Max 1400 W ,34 cm

5034-20 - Korrese Bari Elektrike Power Max 1400 W ,34 cm 21,290 L Çmimi origjinal qe: 21,290 L.19,900 LÇmimi i tanishëm është: 19,900 L.
Brand:GARDENA

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Korrese Bari Elektrike Power Max 1400 W ,34 cm