Suport për blerje !
Ofertë!

501214010BF – Meter Shirit Radius 10x13mm

Çmimi origjinal qe: 5,630 L.Çmimi i tanishëm është: 3,990 L.

-29%

Meter Shirit Radius 10x13mm

501214010BF - Meter Shirit Radius 10x13mm 5,630 L Çmimi origjinal qe: 5,630 L.3,990 LÇmimi i tanishëm është: 3,990 L.
Brand:BMI

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Meter Shirit Radius 10x13mm