Suport për blerje !

50095118 – Set me 5 kacavida mekanike (3pc x SL, 2pc x PH)

2,750 L

Set me 5 kacavida mekanike (3pc x SL, 2pc x PH)

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
50095118 - Set me 5 kacavida mekanike (3pc x SL, 2pc x PH) 2,750 L
Brand:FELO

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Set me 5 kacavida mekanike (3pc x SL, 2pc x PH)