Suport për blerje !
Ofertë!

50/10 – Komplet me germa shasie 27 cope, 10 mm

Çmimi origjinal qe: 13,590 L.Çmimi i tanishëm është: 9,500 L.

-30%

Komplet me germa shasie 27 cope, 10 mm

50/10 - Komplet me germa shasie 27 cope, 10 mm 13,590 L Çmimi origjinal qe: 13,590 L.9,500 LÇmimi i tanishëm është: 9,500 L.
Brand:CONDOR

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Komplet me germa shasie 27 cope, 10 mm