Suport për blerje !

4935472277 – Trapan me goditje me 2 bateri 18V/2.0 Ah, moment rrotullimi 65 Nm / BS18SBL-202C me motor pa karbonc

35,900 L

Trapan me goditje me 2 bateri 18V/2.0 Ah, moment rrotullimi 65 Nm / BS18SBL-202C me motor pa karbonc

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935472277 - Trapan me goditje me 2 bateri 18V/2.0 Ah, moment rrotullimi 65 Nm / BS18SBL-202C me motor pa karbonc 35,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje me 2 bateri 18V/2.0 Ah, moment rrotullimi 65 Nm / BS18SBL-202C me motor pa karbonc