Suport për blerje !

4935464097 – Trapan me goditje 18 V pa karboncina me 2 bateri / 4.0 Ah /BSB18C2BLLI-402C

39,500 L

Trapan me goditje 18 V pa karboncina me 2 bateri / 4.0 Ah /BSB18C2BLLI-402C

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935464097 - Trapan me goditje 18 V pa karboncina me 2 bateri / 4.0 Ah /BSB18C2BLLI-402C 39,500 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me goditje 18 V pa karboncina me 2 bateri / 4.0 Ah /BSB18C2BLLI-402C