Suport për blerje !

4935459609 – Matrapik SDS-MAX 1500 W / KH7E / 10.5 J

89,000 L

Matrapik SDS-MAX 1500 W / KH7E / 10.5 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935459609 - Matrapik SDS-MAX 1500 W / KH7E / 10.5 J 89,000 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-MAX 1500 W / KH7E / 10.5 J