Suport për blerje !

4935443290 – Zmeriluese rrethore 440 W/ Tampon 150 mm / EX150ES

24,900 L

Zmeriluese rrethore 440 W/ Tampon 150 mm / EX150ES

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935443290 - Zmeriluese rrethore 440 W/ Tampon 150 mm / EX150ES 24,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Zmeriluese rrethore 440 W/ Tampon 150 mm / EX150ES