Suport për blerje !

4935431765 – Gure Fleksibel me ndezje te bute 2400 W / Ø230 mm /WS24-230

29,900 L

Gure Fleksibel me ndezje te bute 2400 W / Ø230 mm /WS24-230

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935431765 - Gure Fleksibel me ndezje te bute 2400 W / Ø230 mm /WS24-230 29,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Gure Fleksibel me ndezje te bute 2400 W / Ø230 mm /WS24-230