Suport për blerje !

4935428190 – Matrapik SDS-PLUS 1010 W + Fitex 2 mandrino / KH28SXEK/ 2.8 J

36,500 L

Matrapik SDS-PLUS 1010 W + Fitex 2 mandrino / KH28SXEK/ 2.8 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935428190 - Matrapik SDS-PLUS 1010 W + Fitex 2 mandrino / KH28SXEK/ 2.8 J 36,500 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-PLUS 1010 W + Fitex 2 mandrino / KH28SXEK/ 2.8 J