Suport për blerje !

4935428180 – Matrapik SDS-PLUS 800 W / KH26E / 2.5 J

23,900 L

Matrapik SDS-PLUS 800 W / KH26E / 2.5 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935428180 - Matrapik SDS-PLUS 800 W / KH26E / 2.5 J 23,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-PLUS 800 W / KH26E / 2.5 J