Suport për blerje !

4935413605 – Freze per hapje kanalesh 1500W / Ø125 mm / MFE1500

79,900 L

Freze per hapje kanalesh 1500W / Ø125 mm / MFE1500

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935413605 - Freze per hapje kanalesh 1500W / Ø125 mm / MFE1500 79,900 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Freze per hapje kanalesh 1500W / Ø125 mm / MFE1500