Suport për blerje !

4935412418 – Matrapik SDS-MAX Elektropneumatik per thyerje 1600 W / PM10E / 20 J

99,000 L

Matrapik SDS-MAX Elektropneumatik per thyerje 1600 W / PM10E / 20 J

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935412418 - Matrapik SDS-MAX Elektropneumatik per thyerje 1600 W / PM10E / 20 J 99,000 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Matrapik SDS-MAX Elektropneumatik per thyerje 1600 W / PM10E / 20 J