Suport për blerje !

4935412266 – Luciduese 1200W / Ø 150 mm / PE150

33,500 L

Luciduese 1200W / Ø 150 mm / PE150

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
4935412266 - Luciduese 1200W / Ø 150 mm / PE150 33,500 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Luciduese 1200W / Ø 150 mm / PE150