Suport për blerje !

4935411770 – Tronkatriçe 2300 W/Ø 355 mm / SMT355

31,500 L

Tronkatriçe 2300 W/Ø 355 mm / SMT355

4935411770 - Tronkatriçe 2300 W/Ø 355 mm / SMT355 31,500 L
Brand:AEG

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Tronkatriçe 2300 W/Ø 355 mm / SMT355