Suport për blerje !
Ofertë!

476102 – Nivelues Dixhital 600 mm ADL 60-P

Çmimi origjinal qe: 16,000 L.Çmimi i tanishëm është: 12,500 L.

-22%

Nivelues Dixhital 600 mm ADL 60-P

476102 - Nivelues Dixhital 600 mm ADL 60-P 16,000 L Çmimi origjinal qe: 16,000 L.12,500 LÇmimi i tanishëm është: 12,500 L.
Brand:FLEX

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Nivelues Dixhital 600 mm ADL 60-P