Suport për blerje !

45050 – Set me pince terminali me aksesore 0.5-6mm

850 L

45050 – Set me pince terminali me aksesore 0.5-6mm

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
45050 - Set me pince terminali me aksesore 0.5-6mm 850 L
Brand:VOREL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

45050 – Set me pince terminali me aksesore 0.5-6mm