Suport për blerje !

45.201.79 – Ajerngrohese TH-HA2000/1-RED / 2000 W 350 – 550 °C

4,500 L

Ajerngrohese TH-HA2000/1-RED / 2000 W 350 – 550 °C

Ulje 5% per blerje me me shume se 1 produkt
45.201.79 - Ajerngrohese TH-HA2000/1-RED / 2000 W 350 - 550 °C 4,500 L
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Ajerngrohese TH-HA2000/1-RED / 2000 W 350 – 550 °C