Suport për blerje !
Ofertë!

45.138.96 – Trapan me 2 bateri 18V/2.0 Ah TE-CD 18/50 Li BL me motor pa karboncina 50 Nm

Çmimi origjinal qe: 35,850 L.Çmimi i tanishëm është: 23,900 L.

-33%

Trapan me 2 bateri 18V/2.0 Ah TE-CD 18/50 Li BL me motor pa karboncina 50 Nm

45.138.96 - Trapan me 2 bateri 18V/2.0 Ah TE-CD 18/50 Li BL me motor pa karboncina 50 Nm 35,850 L Çmimi origjinal qe: 35,850 L.23,900 LÇmimi i tanishëm është: 23,900 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Trapan me 2 bateri 18V/2.0 Ah TE-CD 18/50 Li BL me motor pa karboncina 50 Nm