Suport për blerje !
Ofertë!

45.138.30 – Vidiator me 2 bateri TE-CD18/2Li, 18 V, 2 x 1.5 Ah

Çmimi origjinal qe: 20,600 L.Çmimi i tanishëm është: 18,900 L.

-8%

Vidiator me 2 bateri TE-CD18/2Li, 18 V, 2 x 1.5 Ah

45.138.30 - Vidiator me 2 bateri TE-CD18/2Li, 18 V, 2 x 1.5 Ah 20,600 L Çmimi origjinal qe: 20,600 L.18,900 LÇmimi i tanishëm është: 18,900 L.
Brand:EINHELL

 

Dërgesa falas për blerje mbi 5000 L

  • Porositeni para orës 2:30 pasdite dhe dërgesa të nisë po atë ditë.
Garantuar Siguria e pagesës

Vidiator me 2 bateri TE-CD18/2Li, 18 V, 2 x 1.5 Ah